De Atlas-correctie

De Atlascorrectie.
Heb je daar weleens van gehoord?

Auteur: Eva Voeten van Bliss HypnoBirthing Breda

Van de week was er een nekwervel bij me verschoven waar ik veel pijn aan had. Dus besloot ik om maar gelijk mijn hele wervelkolom aan te pakken, bij de oorzaak, namelijk de atlas. Dus gisteren ben ik bij Henriette Reineke van light-journeys.nl geweest.

De atlas kan tal van klachten veroorzaken

De atlas is het allereerste botje bovenaan je wervelkolom. Deze draagt je schedel en speelt een belangrijke rol in de ophanging, balans en controle van de wervelkolom en van het gehele skelet. Ook het bekken compenseert de scheefstand van de atlas met als gevolg een beenlengte verschil en een afwijkende voetstand. Dit kan allerlei klachten veroorzaken zoals: hoofdpijn, migraine, nekpijn, rugpijn, spit, hernia, scoliose, knieklachten, uitstralingspijnen en slaapproblemen.

Zelfs bij de geboorte kan de wervel verschuiven

Bij bijna iedereen bevindt de eerste nekwervel zich vanaf de geboorte niet in de optimale positie. Denk aan geboortes met een vacuüm pomp of dat er aan het hoofdje getrokken is en nog veel meer. Dit kun je weer recht laten zetten dmv deze techniek. Het is dus ook in te zetten bij baby’s en om het lichaam van de moeder te resetten na de zwangerschap (mag niet tijdens de zwangerschap!)

Als de atlas zich in de meest optimale positie bevindt, kan het lichamelijke en psychische evenwicht zich gaan herstellen. Het lichaam begint beter te functioneren en een waardevol proces van regeneratie en zelfgenezing wordt in gang gezet.

Fysiek en mentaal meer in balans

Veel mensen die de behandeling hebben ondergaan voelen zich fysiek en emotioneel meer in balans en opener, kunnen beter omgaan met stress en dit alles maakt dat men bewuster richting kan geven aan zijn of haar leven.

Een hele mooie techniek om jezelf en je kindje fysieke en emotionele balans te geven na de geboorte ❤️

#hypnobirthing #bliss #blisshypnobirthing #ontspannen #hypnose #zelfhypnose #zwangerinbreda #zwangerschapscursus #zwanger #baby #zwangerschap #happiness #lovethis #pregnancy #birth #relaxation #pregnant #gentlebirth #ontspannenbevallen #ontspanning #feelgoodvibes #preparebirth #feelgreat #bevallen #bewustouderschap #bewustzijn #vavavonne

error: De inhoud van deze website valt onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen | Studio VaVaVonne.nl Kopiëren of het maken van screenshots is bij wet verboden.