Zwangerschapsshoot op de Vughtse Heide

Lekker samen spelen buiten, zo kan het ook. Studio VaVaVonne.nl biedt ook fotosessies op locatie.
Lekker samen spelen buiten, zo kan het ook. Studio VaVaVonne.nl biedt ook fotosessies op locatie.

Wat is dat af en toe leuk: naar buiten voor de foto! En lekker samen spelen, wandelen, knuffelen, en dat dan vast laten leggen door een fotograaf. Het buiten fotograferen geeft hele losse, luchtige beelden met een speels effect en komen niet geposeerd over. Ideaal voor als je jezelf wilt laten vastleggen zoals je ECHT bent en poseren voor de camera stiekem best lastig, eng of gewoon niet leuk vindt.

Dan is dit wel een hele leuke oplossing, want je vergeet gewoon dat de fotograaf er is en je vastlegt. Gezellig samen, hand in hand, en dan vooral niet op de camera letten. Dat doet echt goed, want dat voelt zoals je bent.

Deze foto’s waren eigenlijk stiekem het laatste deel van Pippa haar Babyplan, en bedoeld als een studiosessie met papa, mama en Pippa. Maar mama had gevraagd of ze konden wachten met dit laatste deel van haar Babyplan. De reden? Mama was in verwachting van Pippa’s nieuwe kleine broertje! Dat mooie buikje mocht er dus bij op de foto, want het gezin zou binnenkort groeien van 3 naar 4 personen! Zo leuk!

We zijn voor deze sessie naar de Vughtse Heide getrokken en hebben een klein uurtje samen foto’s gemaakt. Ondertussen werd er gespeeld, fruit gegeten, de hond kon rondrennen en we hadden een hoop plezier samen. Mama’s mooie buikje kreeg zo een eerste fotoshoot, en later (toen baby/broertje geboren was), zijn Pippa en mama met hem gewoon weer naar de studio gekomen voor zijn eerste fotoshoot: de newbornsessie.

Dankjewel, lieve Pippa, papa en mama, voor jullie enthousiasme en medewerking tijdens deze toffe, en ook hele bijzondere fotoshoot op locatie. En van harte met jullie lieve zoontje/broertje.

XO Yvonne

P.S.: Wil jij ook een fotoshoot op locatie? Dat kan! Studio VaVaVonne.nl biedt fotoshoots op locatie. Deze worden verzorgd door Laura, de tweede fotograaf van de studio. Zij is dol op buiten fotograferen, de interactie tussen de modellen en alle onverwachtse, spontane momenten die er kunnen ontstaan tijdens zo’n buitensessie.

Neem contact op met de studio voor meer informatie. We horen dolgraag van je.

Laat een reactie achter

error: De inhoud van deze website valt onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen | Studio VaVaVonne.nl Kopiëren of het maken van screenshots is bij wet verboden.