Hallo, ik ben Laura!

Sinds haar stage is Laura Nieuwkoop eigenlijk nooit meer weggeweest van Studio VaVaVonne.nl. Ze is na haar opleiding Fotografie een vast gezicht geworden binnen het team hier. En omdat zij sinds dit jaar ook alle locatieshoots, familiefotoshoots en trouwerijen fotografeert, willen we jullie even voorstellen aan haar. Velen van jullie hebben al met Laura gewerkt en kennen haar al van hier in de studio. Maar voor wie Laura nog niet kent, of wie haar beter wil laten kennen, volgt hier een interview over haar.

Laura fotografeert jouw bruiloft en/of gezin en kindjes op locatie.

Vertel eens kort over jezelf?

Ik ben Laura Nieuwkoop en ik ben geboren in Waalwijk in 1993. Ik heb een jonger broertje en zusje. Ik woon samen met mijn vriend Giel in Waalwijk, waar we in 2018 een leuk huisje hebben gekocht. We hebben samen twee cavia’s, Olly en Duncan genaamd, en het zijn echt twee lieve mannetjes.

Ik ben in 2014 afgestudeerd als bloemist, en ik werk al 7 jaar in een bloemenwinkel. Daarna ben ik met veel liefde de fotografieopleiding gaan doen. Ik merkte dat ik daar echt mijn ei in kwijt kon. Dit was precies wat ik graag wilde doen.

Laura is dol op reizen en reist ook voor jouw bruiloft naar het buitenland af!

Wat zijn je hobbies?

Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd door de natuur te wandelen; ik woon dan ook op loopafstand van de Loonse en Drunense duinen, dus dat maakt mij erg gelukkig. Ik houd enorm van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Overal vind je mij met mijn camera en doe ik nieuwe inspiratie op voor mijn fotografie. Verder vind ik het fijn om lekkere dingen te koken.

Besneeuwde straatjes in België

Waarom locatie- en trouwfotografie?

Trouwfotografie en locatiefotografie maken me heel blij. Op locatie fotograferen doe ik echt ontzettend graag. Ik hou van buiten in de natuur zijn en wat is er dan mooier dan op die plek je passie te kunnen uitvoeren.

Tijdens een locatieshoot kan ik kinderen ook verstoppertje laten spelen en gaan we samen “wandelen” en maken we de mooiste foto’s. Ook hou ik ontzettend veel van het mooie licht van buiten. De kleuren in de natuur maken voor mij het beeld af.

Bij trouwfotografie vind ik het vastleggen van de emotie, de liefde en de passie tussen mensen erg mooi. Iedere bruiloft is bijzonder en is op zijn manier uniek. Als ik mensen op hun bruiloft zie schitteren, dan ben ik enorm gelukkig.

Tijdens een bruiloft geniet ik net zo veel als mijn “modellen”. Soms kan een speech mij ontzettend raken en dan besef ik mij weer wat een mooi beroep ik eigenlijk heb.

Laura: “Ik ben dol op landen als Schotland, Denemarken, Noorwegen. Bergen en natuurlandschappen hebben mijn hart gestolen!”

Hoe omschrijf je jouw stijl?

Goh, wat is mijn stijl van fotografie? Ik hou van lichte, natuurlijke foto’s met een zachte stijl. Wat voor mij belangrijk is, is dat de klanten kunnen ontspannen tijdens een fotosessie en dat ze even een momentje samen hebben.

Op doorreis in Italië

Waarom ben jij de fotograaf die mensen moeten boeken?

  • Omdat ik het leuk vind om jullie te leren kennen
  • Omdat we tijdens een familiefotoshoot niet gaan voor stijve, geposeerde portretten, maar bijvoorbeeld verstoppertje spelen met de kinderen in het bos
  • Omdat jullie tijdens de hectische trouwdag even een momentje samen hebben
  • Omdat familiesessies synoniem staan voor lekker kunnen knuffelen met het gezin
  • Omdat de kinderen vooral zichzelf mogen zijn
  • Omdat jullie altijd jezelf mogen zijn. Dat is veel leuker!

Heb je een tip van Flip?

Iedereen is uniek en bijzonder op zijn of haar manier, dus wees gewoon jezelf. Dat vind ik fijn om vast te leggen. Ik heb niet echt een tip, maar wel een overtuiging: en dat is dat je goed moet zijn voor anderen.

In de smalle straatjes van Palermo

Gaan jullie ook trouwen in 2020 of in 2021?

Ga naar de pagina over de bruidsreportages https://www.vavavonne.nl/pakket-passie-bruidsfotografie/ voor meer informatie en vraag onze gratis Informatiebrochure aan of boek een kennismakingsgesprek. Laura neemt contact met jullie op.

De studio is verder gespecialiseerd in de prachtigste trouwalbums, wanddecoratie, geschenkalbums en boutique items, zodat jij jouw trouwdag kunt vereeuwigen op een unieke manier, in de vorm van met de hand gemaakte, eersteklas fotoproducten.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen met de studio of een mailtje sturen. We hopen jullie te mogen helpen bij het maken van de mooiste, tastbare herinneringen op jullie bijzondere dag! Op de liefde!

Laat een reactie achter

error: De inhoud van deze website valt onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen | Studio VaVaVonne.nl Kopiëren of het maken van screenshots is bij wet verboden.