PORTFOLIO

NEWBORN EN ZWANGERSCHAP

Wat is er toch veel te zien aan zo'n kleine, pasgeboren baby... Een klein bundeltje en toch al zo compleet. In de glinstering van het licht valt je oog op de fraaiste details: donshaartjes op de schouders en oortjes, tien kleine vingertjes en teentjes met frêle, rafelige nageltjes, loslatende velletjes van het eerste huidlaagje, het zich uitrekken, en geeuwen met opengesperde, witgekleurgde neusgaten. En dan die grote, zoekende ogen, nog wazig om zich heen ziend vol verwondering. Een newborn is een waar kunstwerk om te bekijken. De eerste keer dat je elkaar vasthebt, ben je geraakt.

Ook de aanloop naar de geboorte van je kleine baby is een prachtige tijd waarin je als vrouw je lichaam voelt veranderen en groeien. Het getrappel binnenin je, een nieuw mensje dat  9 maanden onder jouw hartslag woont en jouw stem al kent. Jullie hebben samen een onlosmakelijke band. Een zwangerschap is belofte vol toekomst, groei, ontdekkingen.

Bij Studio VaVaVonne.nl kun je met Pakket Prestige je zwangerschap laten vastleggen in week 32-36. In die weken houd je nog niet zoveel vocht vast en valt poseren heel goed te doen. De studio beschikt over diverse sets waarin je kunt poseren. Ook maak je gratis gebruik van de garderobe met positiejurken in verschillende stijlen en kleuren. Je gaat in de ochtend op de foto, zodat je de rest van de dag hebt om na te genieten (want geloof me, genieten ga je doen!) van het op de foto gaan en om even lekker uit te rusten. En vergeet je partner niet, die mag ook mee op de foto.

Is je kindje net geboren? Dan bel jij (of je partner) met de studio en prikken we een fijne datum voor jullie om naar de studio te komen. In de studio is alles voor jullie aanwezig: koffie, thee, vers fruit, een fijne plek om te ontspannen en te genieten van jullie newbornfotoshoot. Het licht is ideaal, alle mooie ondergronden en wraps zijn er in diverse kleuren voor jou om uit te kiezen. We werken in alle rust en onder het genot van een ontspannen muziekje aan het maken van mooie beelden van je kindje en van jullie samen. Leg je de eerste weken na de geboorte liever thuis vast? Dat kan! Voor een kleine toeslag van EUR 75,- kom ik graag bij jou thuis een lifestylereportage vastleggen (binnen een straal van 15 km gratis. Anders betaal je een reiskostenvergoeding).

Na de fotoshoot zie je de definitieve beelden in je online gallery, download je je beelden en kies je je definitieve product uit. Wil je advies? Dat kan! Dan kom je voor een bestelsessie naar de studio en help ik jou bij het maken van jullie newbornalbum of muurdecoratie. Zo hoef jij niets te regelen, en wordt alles voor jou gedaan, van ontwerp tot bestelling en levering toe.

Hieronder zie je een kleine greep uit beelden die zijn gemaakt van mooie kleine mensjes en hun familieleden. Heb jij ook de wens om jouw zwangerschap en/of newborn vast te laten leggen door mij? Neem dan even contact op via de mail, telefoon of vul het contactformulier in.

GEZIN | BABY | KIND

Wist je dat ik zelf duizenden foto's heb van mijn eigen kinderen, en maar een handjevol van ons complete gezin? Stom is dat, want aan de spullen ligt het niet. Die heb ik, als fotograaf. Weet je waar het wel aan ligt? Tijdgebrek. Heel eenvoudig. We hebben het gewoon druk met de doordeweeks dingen als werk, school, zwemles, vriendjes, familiebezoek, sport. Waarschijnlijk net als bij iedereen vliegen de weken voorbij.

Van mijn kinderen maak ik in de loop van het jaar veel foto's. Zo zijn ze soms verkleed als superheld, of hebben ze zich "mooi" zelf aangekleed, en vaak fotografeer ik ze in het dagelijkse leven bij het knutselen, in bad gaan, kopje duikelen in de speeltuin, eigenlijk overal. Maar voor ons viertjes maak ik officieel eens per jaar een moment vrij voor een mooie en liefdevolle familiefoto. Omdat de tijd snel voorbijvliegt en omdat het gaaf is om zelf ook eens leuk op de foto te staan met de mensen die mij het dierbaarst zijn op de hele wereld. Hoe cliché het ook is, de tijd vliegt gewoon, dus maak die fotomomenten vrij voor jezelf en je gezin. Anders komt het er niet van.

Voor foto's van je baby, het hele gezin en kinderportretten heb ik pakket Puur t.w.v. EUR 795,-. Hierboven lees je meer over wat er allemaal in dat pakket zit. Ben jij op zoek foto's waarin jij je jezelf en je gezin herkent zoals jullie echt zijn: gefotografeerd op een losse, ontspannen manier, en op je gemak, met elkaar, bij elkaar? Dan is dit pakket echt iets voor jou. Ik neem voor een fotoshoot van jouw gezin en/of jouw baby of kind mijn tijd, en ik bereid me samen met jou voor. Bij je boeking krijg je een uitgebreide vragenlijst die je mag invullen. Hoe meer details ik weet over jouw kinderen en over jouw gezin, hoe meer ik uit jullie studiotijd kan halen. Denk aan een lievelingsliedje, gek geluid, hobby of beweging waar je kind blij van wordt. Details en tijd zijn belangrijke ingrediënten voor mooie, oprechte familiefoto's en kinderfoto's.

Na de fotoshoot zie je de definitieve beelden in je online gallery, download je je beelden en kies je je definitieve product uit. Wil je advies? Dat kan! Dan kom je voor een bestelsessie naar de studio en help ik jou bij het maken van jullie familiealbum of muurdecoratie. Zo hoef jij niets te regelen, en wordt alles voor jou gedaan, van ontwerp tot bestelling en levering toe.

Hierboven zie je een kleine greep uit beelden die zijn gemaakt van mooie kleine mensjes en hun familieleden. Heb jij ook de wens om jouw kindje en jouw gezin vast te laten leggen door mij? Neem dan even contact op via de mail, telefoon of vul het contactformulier in. (Let op: ik fotografeer kindjes van 0 tot 18 maanden, en daarna vanaf 4 jaar.)

CONTACT

Studio VaVaVonne.nl   |   Yvonne van Dalen

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Geopend op ma van 9.00u tot 16.00u en op di/wo/vr van 9.00u tot 12.00u.

Uitsluitend op afspraak.

In het weekend is de studio gesloten.

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio.

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught.

Gratis wi-fi, Netflix en last but not least: een übercoole lego-tafel.

(+31) 06 - 419 748 86 | info@vavavonne.nl