PORTFOLIO

VaVaVonne fotoshoot van newborn baby kind en zwangerschap in afwachting van de baby

UNIEKE NEWBORN

Elke sessie is uniek en jouw kindje bepaalt zijn of haar eigen tempo. Alles wat je baby doet, is puur, pril en perfectie. Slaap afgewisseld met knuffelmomenten met de ouders, het zich uitrekken, geeuwen, lachen, het sabbelen op een handje: jouw kindje is prachtig en uniek.

Er wordt gewerkt in een veilige, hygiënische en comfortabele sfeer. Jouw kindje bepaalt de workflow van de sessie. Je kindje gaat bij voorkeur in natuurlijke houdingen op de foto i.v.m. de veiligheid en mijn authentieke stijl.

LOCATIE EN TIJD

De sessies vinden plaats in de daglichtstudio in Vught (net onder Den Bosch). In de studio ben je van alle gemakken voorzien. Er is koffie, thee en water. Er zijn gezonde snacks en er hangt in de studio een aangename, rustgevende sfeer waar je van je (newborn)sessie kunt genieten.

Ik kijk niet op de klok, maar weet dat ik voor newborns doorgaans 1,5 uur uittrek en voor de zwangerschapssessies en sessies met wat oudere babies en dreumesen tot 18 maanden reken ik ongeveer een uur. Voor kinderen vanaf 4 jaar ben je ongeveer 45 minuten tot een uur kwijt aan studiotijd.

Hou je van lifestyle? Newbornsessies en zwangerschapssessies in reportagestijl kunnen ook bij jou thuis worden ingepland. Meerkosten bedragen EUR 75,- per fotoshoot. Reiskosten tot 15 km vanaf Vught gratis. Daarna EUR 0,50 per gereisde kilometer.

STYLING, TIMING EN BOEKING

Zoals je aan mijn werk ziet, ligt mijn focus op je baby, jouw gezin, en jullie liefde voor elkaar. Daarom werk ik met weinig accessoires en zijn de beelden clean, tijdloos en fris.

Ik registreer vol plezier de ontwikkeling van jouw kindje: vanaf de geboorte tot het moment waarop hij of zij zelfstandig kan stappen en zijn aandacht goed bij de fotoshoot kan houden (ca. 15-18 maanden). Je kindje is in deze leeftijd heel gemakkelijk te leiden voor de camera, en werkt goed mee op prikkels en grapjes en geluidjes.

Na die 18 maanden, gevuld met de eerste, grote lichamelijke en emotionele ontwikkelingen in het leven van je kindje, las ik een foto-pauze in. Wordt je kindje dan eenmaal 4 jaar, dan komen we weer in een hele interessante portretfase; ik kan het karakter van je kind diepgaander en met meer verhaal vastleggen. Vanaf deze leeftijd komen kinderen ontzettend mooi tot hun recht binnen mijn stijl van fotografie. Vanaf 4 jaar kan je kind zijn eerste gesprekken met me voeren en zichzelf echt inleven in het portret. Vind jij het ook niet snoezig als kinderen beginnen te wisselen of te filosoferen over het leven om hen heen? Dat leg ik dan vast in een uniek portret.

Mocht mijn werk jou aanspreken, dan kun je boeken via telefoonnummer (+31) 06-419 748 86 of via e-mail: info@vavavonne.nl.

Bel of mail je? In de ochtend fotografeer ik, en dat vergt mijn concentratie. Ik beantwoord jouw berichtje altijd binnen 48 uur en aan het einde van de ochtend, zodat ik je mijn volledige aandacht kan schenken.

Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten. XO Y

VaVaVonne newborn fotoshoot en zwangerschapsfotografie papa kusje kleine handjes

"Voor de drukke mama

die zelf nooit op de foto's staat

die ze maakt en liever veilig

achter de camera schuilt.

 

Voor jou, als je een kleintje verwacht,

en alle kostbare details wilt vastleggen,

maar niet weet hoe je mooie foto's uit jouw eigen toestel krijgt."

 

Speciaal voor jou ben ik er. Ik leg jouw herinneringen vast.

 

XO Yvonne

screenshot vraag brochure aan newbornfotografie vavavonne vught

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang EUR 50,- besteltegoed*.

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

CONTACT

Studio VaVaVonne.nl   |   Yvonne van Dalen

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Openingstijden: ma 9.00u - 16.00u   &   di/wo/vr 9.00 - 12.00u

Uitsluitend op afspraak

In het weekend is de studio gesloten

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught

Gratis wi-fi, Netflix en een übercoole lego-tafel

 

(+31) 06 - 419 748 86 | info@vavavonne.nl

 

Fotograaf werkzaam in kindvriendelijke daglicht studio in Vught. Gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie en kinderfotografie. Mijn klanten komen van heinde en verre: Breda, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Boxtel, Cromvoirt, Haaren, Esch, Berkel-Enschot, Eindhoven, Oss, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch, Veldhoven, Berghem, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Best, Ammerzoden, Sint Oedenrode, Teteringen, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Oirschot, Bavel, Ulvenhout, Goirle, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Udenhout, Valkenswaard, Vught, Velddriel, Waalwijk, Heeten, en zelfs van wat verder weg uit de omgeving Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tiel, Houten, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Antwerpen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Groningen.