UIT WELKE FOTOSHOOTS KUN JE KIEZEN?

PAKKET PRIL

EUR 145

VaVaVonne newborn fotoshoot en zwangerschapsfotografie gapende baby

FOTOSHOOT VAN

NEWBORN, BABY, GEZIN

 

(NIET VOOR ZWANGERSCHAP)

(KIND TOT 18 MND. EN VANAF 4 JR.)

CA. 1-1,5 UUR FOTOGRAFIE

PAKKET PRESTIGE

EUR 225

VaVaVonne newborn fotoshoot en zwangerschapsfotografie mama knuffelt met haar dochtertje

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

GECOMBINEERD

MET

NEWBORNFOTOSHOOT

 

2 SHOOTS VAN CA. 1-1,5 UUR FOTOGRAFIE

PAKKET PLAN*

EUR 175

VaVaVonne fotoshoot van newborn baby kind en zwangerschap flinke bos haar

BABY'S EERSTE JAAR

(6-7 MAANDEN OUD EN 12 MAANDEN)

 

2 SHOOTS VAN CA. 0,5 UUR

(*alleen beschikbaar na aanschaf

van Pakket Pril of Prestige)

Pure newbornfotografie | Nena | Newborn fotoshoot vavavonne vught den bosch

WAT ZIT ER IN JE SESSIEPRIJS?

Boek je een van de fotoshootpakketten hierboven, dan dekt die prijs ons kennismakingsgesprek, mijn voorbereiding, tijd en creativiteit voor het fotograferen en nabewerken van jouw sessie.

Je krijgt een uitgebreide en afgeschermde client portal met al jouw boekingsinformatie.

Je maakt gebruik van de studiogarderobe (positiejurken en -kleding) en alle (newborn) props (accessoires en achtergronden).

Je definitieve beelden verschijnen na je bestelling in een afgeschermde, online gallery waaruit je heel eenvoudig een collectie met afdrukken, producten en digitale bestanden kunt bestellen. (Een Pril-gallery bevat 20 beelden om uit te bestellen. Bij de sessie Prestige heb je de keuze uit 30 beelden.)

Boek je binnen 14 dagen na je informatieaanvraag, dan ontvang je een linnen minialbum t.w.v. EUR 49,50 cadeau!

De sessieprijs dient volledig te worden voldaan bij boeking om jouw plekje op de planning voor je vast te houden.

 

Fotoproducten (daaronder vallen ook digitale bestanden) worden dus APART aangeschaft in collecties en zijn niet inbegrepen in jouw sessieprijs.

UNIEK

Elke sessie is uniek en jouw kindje bepaalt zijn of haar eigen tempo. Alles wat je baby doet, is puur, pril en perfectie. Slaap afgewisseld met knuffelmomenten met de ouders, het zich uitrekken, geeuwen, lachen, het sabbelen op een handje: jouw kindje is prachtig en uniek.

Er wordt gewerkt in een veilige, hygiënische en comfortabele sfeer.

Jouw kindje bepaalt de workflow van de sessie.

Je kindje gaat bij voorkeur in natuurlijke houdingen op de foto i.v.m. de veiligheid en mijn authentieke stijl.

 

LOCATIE EN TIJD

De sessies vinden plaats in de daglichtstudio in Vught (net onder Den Bosch). In de studio ben je van alle gemakken voorzien. Er is koffie, thee en water. Er zijn gezonde snacks en er hangt in de studio een aangename, rustgevende sfeer waar je van je (newborn)sessie kunt genieten.

Ik kijk niet op de klok, maar weet dat ik voor newborns doorgaans 1,5 uur uittrek en voor de zwangerschapssessies en sessies met wat oudere babies en dreumesen tot 18 maanden reken ik ongeveer een uur. Voor kinderen vanaf 5 jaar ben je ongeveer 45 minuten tot een uur kwijt aan studiotijd.

VaVaVonne fotoshoot van newborn baby kind en zwangerschap in afwachting van de baby
VaVaVonne newborn fotoshoot en zwangerschapsfotografie papa kusje kleine handjes

STYLING, TIMING EN BOEKING

Zoals je aan mijn werk ziet, ligt mijn focus op je baby, jouw gezin, en jullie liefde voor elkaar. Daarom werk ik met weinig accessoires en zijn de beelden clean, tijdloos en fris.

Ik registreer vol plezier de ontwikkeling van jouw kindje: vanaf de geboorte tot het moment waarop hij of zij zelfstandig kan stappen en zijn aandacht goed bij de fotoshoot kan houden (ca. 15-18 maanden). Je kindje is in deze leeftijd heel gemakkelijk te leiden voor de camera, en werkt goed mee op prikkels en grapjes en geluidjes.

Na die 18 maanden, gevuld met de eerste, grote lichamelijke en emotionele ontwikkelingen in het leven van je kindje, las ik een foto-pauze in. Wordt je kindje dan eenmaal 4 jaar, dan komen we weer in een hele interessante portretfase; ik kan het karakter van je kind diepgaander en met meer verhaal vastleggen. Vanaf deze leeftijd komen kinderen ontzettend mooi tot hun recht binnen mijn stijl van fotografie. Vanaf 4 jaar kan je kind zijn eerste gesprekken met me voeren en zichzelf echt inleven in het portret. Vind jij het ook niet snoezig als kinderen beginnen te wisselen of te filosoferen over het leven om hen heen? Dat leg ik dan vast in een uniek portret.

Mocht mijn werk jou aanspreken, dan kun je boeken via telefoonnummer (+31) 06-419 748 86 of via e-mail: info@vavavonne.nl.

Bel of mail je? In de ochtend fotografeer ik, en dat vergt mijn concentratie. Ik beantwoord jouw berichtje altijd binnen 48 uur en aan het einde van de ochtend, zodat ik je mijn volledige aandacht kan schenken.

Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten. XO Y

VaVaVonne newborn fotografie vraag een brochure aan en ontvang een gratis fotoalbum bij je boeking

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang een gratis minialbum t.w.v. EUR 49,50*

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

PORTFOLIO

NEWBORN EN ZWANGERSCHAP

Wat is er toch veel te zien aan zo'n kleine, pasgeboren baby... Een klein bundeltje en toch al zo compleet. In de glinstering van het licht valt je oog op de fraaiste details: donshaartjes op de schouders en oortjes, tien kleine vingertjes en teentjes met frêle, rafelige nageltjes, loslatende velletjes van het eerste huidlaagje, het zich uitrekken, en geeuwen met opengesperde, witgekleurgde neusgaten. En dan die grote, zoekende ogen, nog wazig om zich heen ziend vol verwondering. Een newborn is een waar kunstwerk om te bekijken. De eerste keer dat je elkaar vasthebt, ben je geraakt.

Ook de aanloop naar de geboorte van je kleine baby is een prachtige tijd waarin je als vrouw je lichaam voelt veranderen en groeien. Het getrappel binnenin je, een nieuw mensje dat  9 maanden onder jouw hartslag woont en jouw stem al kent. Jullie hebben samen een onlosmakelijke band. Een zwangerschap is belofte vol toekomst, groei, ontdekkingen.

Bij Studio VaVaVonne.nl kun je met Pakket Prestige je zwangerschap laten vastleggen in week 32-36. In die weken houd je nog niet zoveel vocht vast en valt poseren heel goed te doen. De studio beschikt over diverse sets waarin je kunt poseren. Ook maak je gratis gebruik van de garderobe met positiejurken in verschillende stijlen en kleuren. Je gaat in de ochtend op de foto, zodat je de rest van de dag hebt om na te genieten (want geloof me, genieten ga je doen!) van het op de foto gaan en om even lekker uit te rusten. En vergeet je partner niet, die mag ook mee op de foto.

Is je kindje net geboren? Dan bel jij (of je partner) met de studio en prikken we een fijne datum voor jullie om naar de studio te komen. In de studio is alles voor jullie aanwezig: koffie, thee, vers fruit, een fijne plek om te ontspannen en te genieten van jullie newbornfotoshoot. Het licht is ideaal, alle mooie ondergronden en wraps zijn er in diverse kleuren voor jou om uit te kiezen. We werken in alle rust en onder het genot van een ontspannen muziekje aan het maken van mooie beelden van je kindje en van jullie samen. Na de fotoshoot zie je de definitieve beelden hier tijdens je bestelsessie hier in de studio en help ik jou bij het maken van jullie newbornalbum of muurdecoratie. Zo hoef jij niets te regelen, en wordt alles voor jou gedaan, van ontwerp tot bestelling en levering toe.

Hieronder zie je een kleine greep uit beelden die zijn gemaakt van mooie kleine mensjes en hun familieleden. Heb jij ook de wens om jouw zwangerschap en/of newborn vast te laten leggen door mij? Neem dan even contact op via de mail, telefoon of vul het contactformulier op deze pagina in.

GEZIN | BABY | KIND

Wist je dat ik zelf duizenden foto's heb van mijn eigen kinderen, en maar een handjevol van ons complete gezin? Stom is dat, want aan de spullen ligt het niet. Die heb ik, als fotograaf. Weet je waar het wel aan ligt? Tijdgebrek. Heel eenvoudig. We hebben het gewoon druk met de doordeweeks dingen als werk, school, zwemles, vriendjes, familiebezoek, sport. Waarschijnlijk net als bij iedereen vliegen de weken voorbij.

Van mijn kinderen maak ik in de loop van het jaar veel foto's. Zo zijn ze soms verkleed als superheld, of hebben ze zich "mooi" zelf aangekleed, en vaak fotografeer ik ze in het dagelijkse leven bij het knutselen, in bad gaan, eigenlijk overal. Maar voor ons viertjes maak ik officieel eens per jaar een moment vrij voor een mooie en liefdevolle familiefoto. Omdat de tijd snel voorbijvliegt en omdat het gaaf is om zelf ook eens leuk op de foto te staan met de mensen die mij het dierbaarst zijn op de hele wereld. Hoe cliché het ook is, de tijd vliegt gewoon, dus maak die fotomomenten vrij voor jezelf en je gezin. Anders komt het er niet van.

Voor foto's van het hele gezin, babyfoto's en kinderportretten heb ik pakket Pril t.w.v. EUR 145,-. Hierboven lees je meer over wat er allemaal in dat pakket zit. Ben jij op zoek foto's waarin jij je jezelf en je gezin herkent zoals jullie echt zijn: gefotografeerd op een losse, ontspannen manier, en op je gemak, met elkaar, bij elkaar? Dan is dit pakket echt iets voor jou. Ik neem voor een fotoshoot van jouw gezin en/of jouw baby of kind mijn tijd, en ik bereid me samen met jou voor. Bij je boeking krijg je een uitgebreide vragenlijst die je mag invullen. Hoe meer details ik weet over jouw kinderen en over jouw gezin, hoe meer ik uit jullie studiotijd kan halen. Denk aan een lievelingsliedje, gek geluid, hobby of beweging waar je kind blij van wordt. Details en tijd zijn belangrijke ingrediënten voor mooie, oprechte familiefoto's en kinderfoto's.

 Na de fotoshoot zie je de definitieve beelden hier tijdens je bestelsessie hier in de studio en help ik jou bij het maken van jullie familiealbum of muurdecoratie. Zo hoef jij niets te regelen, en wordt alles voor jou gedaan, van ontwerp tot bestelling en levering toe.

Hierboven zie je een kleine greep uit beelden die zijn gemaakt van mooie kleine mensjes en hun familieleden. Heb jij ook de wens om jouw kindje en jouw gezin vast te laten leggen door mij? Neem dan even contact op via de mail, telefoon of vul het contactformulier op deze pagina in. (Let op: ik fotografeer kindjes van 0 tot 18 maanden, en daarna vanaf 4 jaar.)

"Voor de drukke mama

die zelf nooit op de foto's staat

die ze maakt en liever veilig

achter de camera schuilt.

 

Voor jou, als je een kleintje verwacht,

en alle kostbare details wilt vastleggen,

maar niet weet hoe je mooie foto's uit jouw eigen toestel krijgt."

 

Speciaal voor jou ben ik er. Ik leg jouw herinneringen vast.

 

XO Yvonne

PAKKET PRIL

EUR 145

VaVaVonne newborn fotoshoot en zwangerschapsfotografie gapende baby

FOTOSHOOT VAN

NEWBORN, BABY, GEZIN

 

(NIET VOOR ZWANGERSCHAP)

(KIND TOT 18 MND. EN VANAF 4 JR.)

CA. 1-1,5 UUR FOTOGRAFIE

PAKKET PRESTIGE

EUR 225

VaVaVonne newborn fotoshoot en zwangerschapsfotografie mama knuffelt met haar dochtertje

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

GECOMBINEERD

MET

NEWBORNFOTOSHOOT

 

2 SHOOTS VAN CA. 1-1,5 UUR FOTOGRAFIE

PAKKET PLAN*

EUR 175

VaVaVonne fotoshoot van newborn baby kind en zwangerschap flinke bos haar

BABY'S EERSTE JAAR

(6-7 MAANDEN OUD EN 12 MAANDEN)

 

2 SHOOTS VAN CA. 0,5 UUR

(*alleen beschikbaar na aanschaf

van Pakket Pril of Prestige)

CONTACT

IN VERBAND MET HET AANTAL AANVRAGEN KAN DE REACTIE OPLOPEN TOT 4 WERKDAGEN.

DE PLANNING VOOR FOTOSHOOTS IS OP DIT MOMENT GEVULD TOT EIND SEPTEMBER.

DE STUDIO HEEFT RUIMTE VOOR NIEUWE BOEKINGEN VANAF HALF OKTOBER. JE KUNT JE SESSIE UITERAARD AL INPLANNEN VOOR DIE TIJD.

BEN JE UITGEREKEND IN DE MAANDEN JULI/AUG, DAN IS ER GEEN RUIMTE MEER VOOR NEWBORNSESSIES.

WEL IS HET MOGELIJK OM JE KINDJE WAT LATER OP DE FOTO TE ZETTEN VOOR MOOIE NIEUWE GEZINS- EN/OF BABYFOTO'S.

IK LEES JE AANVRAAG MET VEEL PLEZIER! ALVAST BEDANKT VOOR JE BEGRIP EN JE INTERESSE IN DE DIENSTEN VAN STUDIO VAVAVONNE.NL

LIEFS, XO

YVONNE

 

Studio VaVaVonne.nl   |   Yvonne van Dalen

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Geopend op ma van 9.00u tot 17.00u en op di-vr van 9.00u tot 12.00u.

Uitsluitend op afspraak.

In het weekend is de studio gesloten.

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio.

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught.

Gratis wi-fi, Netflix en last but not least een übercoole lego-tafel.

(+31) 06 - 419 748 86 | info@vavavonne.nl

WIL JIJ OOK JOUW SESSIE INPLANNEN?

Heb jij na het lezen van mijn werkwijze en het zien van mijn foto's ook zin gekregen om herinneringen te gaan vastleggen en jouw sessie in te plannen?

Vul dan hieronder jouw volledige naam (voor- en achternaam) en je e-mailadres (liefst geen hotmailadres i.v.m. spam-problemen). Vervolgens neem ik contact op.

Pasgeboren baby's leg ik vast in de 2e of 3e week na de geboorte. Jouw zwangerschap leg ik het beste vast tussen jouw 32e en 36e week, wanneer je al een mooi buikje hebt, maar voordat je vocht begint vast te houden.

Let op:

De planning is vaak al 3- 6 maanden vooruit volgeboekt, dus wees op tijd. Het beste boek je in je eerste trimester van je zwangerschap jouw sessie(s) in, zodat je van een plaatsje verzekerd bent.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten! XO Y