Veelgestelde vragen

Wanneer boek ik mijn sessie in?

Ideaal gezien? Hoe vroeger in je zwangerschap hoe beter. De planning is vaak 3-6 maanden vooraf volgepland. Ben je eenmaal bestaande klant? Dan krijg je voorrang op nieuwe boekingen. Boek je je trouwreportage in, wees dan op tijd, want de trouwkalender vult zich snel en is vaak een jaar op voorhand volgeboekt.

 

Waar vinden de fotoshoots plaats?

Alle portretsessies door Yvonne vinden plaats in de daglichtstudio in Vught. Newborns worden i.v.m. hun kwetsbare weerstand ALTIJD binnen gefotografeerd in de warme en schone studio. Alle accessoires die eventueel worden gebruikt, zijn schoon en gewassen in huidneutraal wasmiddel voor de hygiëne.

Uiteraard kan Laura voor lifestyle-sessies ook naar jou thuis komen, als je kindje geboren is. Meerprijs hiervoor bedraagt EUR 75,- (reiskosten tot 15 km vanaf Vught gratis).

Trouwreportages en locatiesessies zijn uiteraard altijd op locatie en worden gefotografeerd door Laura.

 

Mijn kindje is 2, maar zit in de nee-fase. Is dat niet lastig fotograferen?

Ja, tussen 2 en 4 jaar is jouw kindje de wereld volop aan het ontdekken en is het willen meewerken of luisteren tijdens een geplande activiteit, nog moeilijk voor een peuter. Begrijp ons niet verkeerd, we houden van peuters en vinden alle leeftijden van een kind geweldig mooi! Maar sommige peuters willen niet graag op de foto, als het 'voor het echt' moet. Dus die fase fotograferen we doorgaans niet.

Voor het vastleggen van de ontwikkeling van een pasgeboren baby tot een dreumes die zelf kan lopen en kletsen, heeft Yvonne haar workflow, met trucjes en foefjes. Alle fotoshoots verlopen daarmee erg vlot en gezellig, zonder dat je kindje merkt dat het iets 'moet'. Yvonne fotografeert dan ook die eerste 18 dynamische maanden van de ontwikkeling van baby naar dreumes, en dan last ze meestal een foto-pauze in.

Is je kind dan 4 jaar of ouder, dan kunnen we samen met meer verhaal en diepgang een karakterportret neerzetten. Zo krijg je sterke, verhalende beelden. Yvonne overlegt altijd graag met jou wat er mogelijk is, en kijkt naar het kind zelf. Dus denk jij dat het wel gaat met poseren? Bel ons dan gerust voor een afspraak!

Op deze manier voorkom je teleurstelling en stress ("Gaat het wel lukken? Werkt hij/zij wel mee?"), want jij hoeft je peuter niet te vervelen met dingen als stilzitten of opletten voor de camera.

 

Mijn baby wordt 1 jaar. Doe je ook aan cakesmashes / smash & splash?

Nee, de studio verzorgt geen cakesmash of smash & splash fotoshoots. Wel kan je kindje rond de 1e verjaardag op de foto. Puur, zonder toeters of bellen, en in een tijdloze en klassieke setting met lichte, natuurlijke tinten. De focus bij alle fotografie van Studio VaVaVonne.nl ligt op het kindje zelf.

 

Brochure aanvragen

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang EUR 50,- besteltegoed*.

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Je blijft met deze aanmelding op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en kortingen.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Ik ben net bevallen, moet ik dan ook mee op de foto? Ik sta er eigenlijk nooit leuk op...

Dat is toevallig! Dat zeggen al onze modellen! 😉 Het antwoord is: JA! Iedereen die net mama of papa is geworden, en ieder lid van het gezin, gaat mee op de foto. Die foto's wil je niet missen!

Het is ons werk om jou op je mooist in beeld te brengen en we hebben in tien jaar tijd nog geen enkel model gehad dat ontevreden was met zijn of haar portretten. Ook kort na de bevalling. Dus vertrouw erop dat we weten wat we doen, dat we je overal in begeleiden, je in de goede poses sturen, en dat je er stralend uit zult zien. Geloof ons, je kindje gaat jou er later dankbaar voor zijn, en jijzelf ook!

 

Krijg ik alle digitale bestanden bij mijn boeking?

Ja, als je Studio VaVaVonne.nl boekt voor een trouwreportage, dan ontvang je de definitieve beelden bij jouw boeking. Het definitieve aantal beelden dat je ontvangt, is afhankelijk van het geboekte fotoshootpakket. Na 8 weken kom je terug naar de studio om jouw trouwreportage in een tastbaar jasje te stoppen.

Boek je een locatieshoot of een portretsessie in de studio? Dan zijn bij de fotosessies geen fotoproducten en/of digitale bestanden inbegrepen. Jij maakt na je fotoshoot je eigen kunstcollectie en kiest zelf de producten die jij belangrijk vindt.

Drie weken na je portretsessie kom je terug naar de studio en krijg je een gratis bestel- en ontwerpsessie. Daarin zie je de resultaten van jouw portretsessie/fotoshoot. Je kiest zelf een product en hoeveel digitale bestanden je afneemt. We ontwerpen samen jouw wanddecoratie in jouw smaak en stijl, of een babyalbum of familiealbum dat jarenlang binnen jouw familie blijft en eindeloos kan worden bekeken en gekoesterd. De productie van deze producten duurt tussen de 2-6 weken. De digitale bestanden die je koopt, krijg je meteen na je bestelsessie mee naar huis!

 

Hoe komen mijn foto's er in tastbare vorm uit te zien? Is alles mogelijk?

Elke bestelling is uniek! En er is veel mogelijk, maar er zijn bepaalde grenzen voor de producten die je kunt bestellen. De Studio werkt met de uiterste zorg aan de tastbare vorm van jouw beelden. Per vaklab en leverancier gelden verschillende werkwijzen, maatvormingen en afwerkingen. Er wordt per beeld bekeken hoe dit beeld optimaal tot zijn recht kan worden gebracht in het desbetreffende fotoproduct dat door jou wordt besteld. Per beeld wordt er gewerkt met gekalibreerde (geijkte) kleurprofielen voor het mooiste beeldresultaat. De Studio geeft bij je bestelling altijd duidelijk aan hoe het product eruit gaat zien aan de hand van de samples in het studio-assortiment. Prijzen voor specifieke productuitvoeringen als wanddecoratie, grootformaat inlijstwerk, albums en boutique items zijn op aanvraag verkrijgbaar. Specifiek meerwerk voor kleinere producten als vakafdrukken is mogelijk tegen het uurtarief van €100,- ex btw met een starttarief van €100,- ex btw.

 

Wat zijn standaardmaten eigenlijk? Ik lees vaak maten als 10x15 of 13x19, maar wat is nu wat?

Er zijn vele gangbare standaardmaten. Dit geldt voor afdrukken, lijsten, albums, passe-partouts. Voor de studio gelden de volgende regels: Op maat gemaakte fotoproducten als inlijstingen, wanddecoratie, albums en boutique items worden met nauwkeurigheid met de hand in de vaklabs vervaardigd en exact op maat afgewerkt, binnen de mogelijkheden van het fotoproduct zelf. Hiervoor worden de maatvoeringen van de desbetreffende vaklabs gehanteerd. Dit kan betekenen dat jouw beeld, in tegenstelling tot de digitale beeldverhouding van 2:3, in gedrukte vorm een afwijkende uitsnede kan krijgen. Voorbeeld: bestel je een foto in gedrukte vorm al dan niet in een product op een formaat van 13x18 cm, dan zal er altijd wat van je beeld wegvallen in vergelijking met de digitale variant die een beeldverhouding heeft van 2:3 (13x19 cm). Specifieke wensen op het gebied van maatvoering kunnen tegen meerprijs per individuele bestelling worden uitgevoerd. Voor kleinere fotoproducten (als losse fotoafdrukken) geleverd via online printshops of de studio, gelden de standaardmaten van de vaklabs. Hierop heeft de studio geen invloed. Je dient zelf deze afdrukken op de juiste maat te bestellen en/of op passend te maken voor verder gebruik in losse producten als fotolijsten, houders of andere vormen van inkadering.

 

Hoe lang bewaart de studio mijn digitale bestanden?

Omdat het jaarlijkse studioarchief nogal omvangrijk is, kan niet alles voor eeuwig bewaard worden, hoe graag we het ook zouden willen! Daarom hanteert de studio een bewaartermijn van 90 dagen voor alle niet-bestelde beelden en worden alle uitgeleverde/aangekochte series 1 jaar na de sessiedatum opgeruimd uit het archief. Back-up jouw aangeschafte beelden daarom goed en op verschillende locaties. En onthoud: digitaal is NIET voor eeuwig houdbaar, dus druk je beelden af. Heb je nog beelden die jij niet hebt afgedrukt? Dan kun je hier afdrukken bestellen van vaklab-kwaliteit: https://www.vavavonne.nl/inloggen/

 

Voorwaarden en bepalingen

Studio VaVaVonne.nl heeft het recht in de studio gemaakte beelden in te zetten voor het studioportfolio of promotiedoeleinden. Alle gemaakte beelden vallen onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen / Studio VaVaVonne.nl, ook nadat jij jouw digitale bestanden of fotoproducten hebt aangeschaft. Inbreuk op auteursrecht is bij wet verboden en zal strafrechtelijk worden vervolgd.

Prijswijzigingen voor fotoshoots, collecties en overige producten onder voorbehoud vanaf 30 na dagen jouw vastgelegde en betaalde reservering. Alle gemaakte beelden worden tot 90 dagen na de fotoshootdatum in het archief bewaard. Alle beeldgebruik gebeurt in overleg met het model en/of voogd/ouder en wordt vastgelegd middels een modelverklaring. De studio respecteert het portretrecht van jou en jouw kind.  Door de diensten van Studio VaVaVonne.nl te boeken, stem je in met deze bepalingen.

 

Ok, ik heb alles gelezen en je foto's gezien, maar ik heb eigenlijk nog een aantal vragen. Waar kan ik meer informatie vinden?

Heb je na het doornemen van alle informatie op de website nog vragen, of wil je gewoon boeken? Bel of mail dan even en dan prikken we een datum dat je even langskomt in de studio. We ontmoeten al onze modellen graag vooraf, zodat we elkaar leren kennen en goed voorbereid aan de slag gaan. En heb je gewoon nog een berg vragen? Dan worden die in een persoonlijk gesprek allemaal beantwoord, zodat jij de knoop kunt doorhakken. De koffie (of thee, of het diksap, of de spa blauw) staat klaar! En je mag natuurlijk altijd even bouwen aan de Lego-tafel...

"Voor de drukke mama

die zelf nooit op de foto's staat

die ze maakt en liever veilig

achter de camera schuilt.

 

Voor jou, als je een kleintje verwacht,

en alle kostbare details wilt vastleggen,

maar niet weet hoe je mooie foto's uit jouw eigen toestel krijgt."

 

Speciaal voor jou ben ik er. Ik leg jouw herinneringen vast.

 

XO Yvonne

Brochure aanvragen

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang EUR 50,- besteltegoed*.

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Je blijft met deze aanmelding op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en kortingen.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Contact

Studio VaVaVonne.nl

Yvonne van Dalen (studiofotografie) | Laura Nieuwkoop (locatiefotografie)

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Openingstijden studio: ma 9.00u - 16.00u   &   di/wo/vr 9.00 - 12.00u

(Laura fotografeert ook buiten deze tijden op locatie.)

Uitsluitend op afspraak

In het weekend is de studio gesloten.

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught

Gratis wi-fi, Netflix en een übercoole lego-tafel

 

(+31) 06 - 419 748 86 | info@vavavonne.nl

 

Fotograaf werkzaam in kindvriendelijke daglicht studio in Vught. Gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en trouwfotografie. Onze klanten komen van heinde en verre: Breda, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Boxtel, Cromvoirt, Haaren, Esch, Berkel-Enschot, Eindhoven, Oss, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch, Veldhoven, Berghem, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Best, Ammerzoden, Sint Oedenrode, Teteringen, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Oirschot, Bavel, Ulvenhout, Goirle, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Udenhout, Valkenswaard, Vught, Velddriel, Waalwijk, Heeten, en zelfs van wat verder weg uit de omgeving Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tiel, Houten, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Antwerpen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Groningen. Voor trouwreportages werkt Studio VaVaVonne.nl landelijk en op internationale bestemmingen.

Studio VaVaVonnne.nl op Social Media

Voor meer inspiratie, een kijkje achter de schermen en de laatste resultaten en blogs.

Volg de Studio op Social Media en blijf op de hoogte.

Zien we je daar? Dat lijkt ons hartstikke leuk!

error: De inhoud van deze website valt onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen | Studio VaVaVonne.nl Kopiëren of het maken van screenshots is bij wet verboden.