VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer boek ik mijn sessie in?

Ideaal gezien? Hoe vroeger in je zwangerschap hoe beter. De planning is vaak 3-6 maanden vooraf volgepland. Ben je eenmaal bestaande klant? Dan krijg je voorrang op nieuwe boekingen.

 

Waar vinden de fotoshoots plaats?

Alle portretsessies vinden plaats in de daglichtstudio in Vught. Newborns worden i.v.m. hun kwetsbare weerstand ALTIJD binnen gefotografeerd in de warme en schone studio. Alle accessoires die eventueel worden gebruikt, zijn schoon en gewassen in huidneutraal wasmiddel voor de hygiëne.

Is het mooi weer en is iedereen fit en gezond? Dan kunnen we een mooie buitenlocatie opzoeken voor een korte shoot, aangevuld met portretten in de studio voor een mooie mix aan beeldresultaten.

 

Mijn kindje is 2, maar zit in de nee-fase. Is dat niet lastig fotograferen?

Ja, tussen 2 en 4 jaar is jouw kindje de wereld volop aan het ontdekken en is het willen meewerken of luisteren tijdens een geplande activiteit, nog moeilijk voor een peuter. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van peuters en vind alle leeftijden van een kind geweldig mooi! Maar sommige peuters willen niet graag op de foto, als het 'voor het echt' moet.

Voor het vastleggen van de ontwikkeling van een pasgeboren baby tot een dreumes die zelf kan lopen en kletsen, heb ik mijn workflow, met trucjes en foefjes. Alle fotoshoots verlopen daarmee erg vlot en gezellig, zonder dat je kindje merkt dat het iets 'moet'. Ik fotografeer dan ook die eerste 18 dynamische maanden van de ontwikkeling van baby naar dreumes, en dan las ik een foto-pauze in.

Is je kind dan 5 jaar of ouder, dan kunnen we samen met meer verhaal en diepgang een karakterportret neerzetten. Zo krijg je sterke, verhalende beelden. Sommige kleuters van 4 jaar zijn ook wat rustiger of eerder toe aan een fotoshoot. Ik overleg altijd graag met jou wat er mogelijk is, en kijk naar het kind zelf. Dus is je peuter al een kleuter en denk jij dat het wel gaat met poseren? Bel me dan gerust voor een afspraak!

Op deze manier voorkom je teleurstelling en stress ("Gaat het wel lukken? Werkt hij/zij wel mee?"), want jij hoeft je peuter niet te vervelen met dingen als stilzitten of opletten voor de camera.

 

Mijn baby wordt 1 jaar. Doe je ook aan cakesmashes / smash & splash?

Nee, de studio verzorgt geen cakesmash of smash & splash fotoshoots. Wel kan je kindje rond de 1e verjaardag op de foto. Puur, zonder toeters of bellen, en in een tijdloze en klassieke setting met lichte, natuurlijke tinten. De focus bij alle fotografie van Studio VaVaVonne.nl ligt op het kindje zelf.

 

Krijg ik alle digitale bestanden bij mijn boeking?

Ja, bij elk fotoshootpakket zijn de definitieve, digitale bestanden inbegrepen, alsmede 1 high-end fotoproduct zoals muurdecoratie of een album.

De studio stelt kwaliteit voorop. Bij alle producten die de deur uit gaan. En wil je toch liever advies? Dat kan! Dan kom je na je sessie terug naar de studio en krijg je een gratis bestel- en ontwerpsessie. Daarin zie je de resultaten van jouw portretsessie/fotoshoot en ontwerp ik samen met jou wanddecoratie in jouw smaak en stijl, of een babyalbum of familiealbum dat jarenlang binnen jouw familie blijft en eindeloos kan worden bekeken en gekoesterd.

 

Ik ben net bevallen, moet ik dan ook mee op de foto? Ik sta er eigenlijk nooit leuk op...

Dat is toevallig! Dat zeggen al mijn modellen! 😉 Het antwoord is: JA! Iedereen die net mama of papa is geworden, en ieder lid van het gezin, gaat mee op de foto. Die foto's wil je niet missen!

Het is mijn werk om jou op je mooist in beeld te brengen en ik heb in tien jaar tijd nog geen enkel model gehad dat ontevreden was met zijn of haar portretten. Ook kort na de bevalling. Dus vertrouw erop dat ik weet wat ik doe, dat ik je overal in begeleid, je in de goede poses stuur, en dat je er stralend uit zult zien. Geloof me, je kindje gaat jou er later dankbaar voor zijn, en jijzelf ook!

 

Voorwaarden en bepalingen

Studio VaVaVonne.nl heeft het recht in de studio gemaakte beelden in te zetten voor het studioportfolio of promotiedoeleinden. Alle gemaakte beelden vallen onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen / Studio VaVaVonne.nl, ook nadat jij jouw digitale bestanden of fotoproducten hebt aangeschaft. Inbreuk op auteursrecht is bij wet verboden en zal strafrechtelijk worden vervolgd.

Prijswijzigingen voor fotoshoots, collecties en overige producten onder voorbehoud vanaf 30 na dagen jouw vastgelegde en betaalde reservering. Alle gemaakte beelden worden tot 90 dagen na de fotoshootdatum in het archief bewaard. Alle beeldgebruik gebeurt in overleg met het model en/of voogd/ouder en wordt vastgelegd middels een modelverklaring. De studio respecteert het portretrecht van jou en jouw kind.  Door de diensten van Studio VaVaVonne.nl te boeken, stem je in met deze bepalingen.

 

Ok, ik heb alles gelezen en je foto's gezien, maar ik heb eigenlijk nog een aantal vragen. Waar kan ik meer informatie vinden?

Heb je na het doornemen van alle informatie op de website nog vragen, of wil je gewoon boeken? Bel of mail dan even en dan prikken we een datum dat je even langskomt in de studio. Ik ontmoet al mijn modellen vooraf, zodat we elkaar leren kennen en goed voorbereid aan de slag gaan. En heb je gewoon nog een berg vragen? Dan worden die in een persoonlijk gesprek allemaal beantwoord, zodat jij de knoop kunt doorhakken. De koffie (of thee, of het diksap, of de spa blauw) staat klaar! En je mag natuurlijk altijd even bouwen aan de Lego-tafel...

"Voor de drukke mama

die zelf nooit op de foto's staat

die ze maakt en liever veilig

achter de camera schuilt.

 

Voor jou, als je een kleintje verwacht,

en alle kostbare details wilt vastleggen,

maar niet weet hoe je mooie foto's uit jouw eigen toestel krijgt."

 

Speciaal voor jou ben ik er. Ik leg jouw herinneringen vast.

 

XO Yvonne

CONTACT

Studio VaVaVonne.nl   |   Yvonne van Dalen

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Geopend op ma van 9.00u tot 16.00u en op di/wo/vr van 9.00u tot 12.00u.

Uitsluitend op afspraak.

In het weekend is de studio gesloten.

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio.

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught.

Gratis wi-fi, Netflix en last but not least: een übercoole lego-tafel.

(+31) 06 - 419 748 86 | info@vavavonne.nl