Veelgestelde vragen

Wanneer boek ik mijn sessie in?

Ideaal gezien? Zo vroeg mogelijk. De planning is vaak 3-6 maanden vooraf volgepland. Ben je eenmaal bestaande klant? Dan krijg je voorrang op nieuwe boekingen.

 

Waar vinden de fotoshoots plaats?

Alle portretsessies door Yvonne vinden plaats in de daglichtstudio in Vught.

 

Mijn kindje is 2, maar zit in de nee-fase. Is dat niet lastig fotograferen?

Ja, tussen 2 en 4 jaar is jouw kindje de wereld volop aan het ontdekken en is het willen meewerken of luisteren tijdens een geplande activiteit, nog moeilijk voor een peuter. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van peuters en vind alle leeftijden van een kind geweldig mooi! Maar sommige peuters willen niet graag op de foto, als het 'voor het echt' moet. Dus die fase fotografeer ik niet.

 

Mijn baby wordt 1 jaar. Doe je ook aan cakesmashes / smash & splash?

Nee, de studio verzorgt geen cakesmash of smash & splash fotoshoots. Wel verzorgen we portretten voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Puur, zonder toeters of bellen, en in een tijdloze en klassieke setting met lichte, natuurlijke tinten. De focus bij alle fotografie van Studio VaVaVonne.nl ligt op het kind zelf.

 

Brochure aanvragen

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang 50,- besteltegoed*.

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Je blijft met deze aanmelding op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en kortingen.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst.

Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Krijg ik alle digitale bestanden bij mijn boeking?

Bij de fotosessie zijn geen fotoproducten en/of digitale bestanden inbegrepen. Jij maakt na je fotoshoot je eigen kunstcollectie en kiest zelf de producten die jij belangrijk vindt.

Drie weken na je portretsessie kom je terug naar de studio en krijg je een gratis bestel- en ontwerpsessie. Daarin zie je de resultaten van jouw portretsessie/fotoshoot. Je kiest zelf een product en hoeveel digitale bestanden je afneemt. We ontwerpen samen jouw wanddecoratie in jouw smaak en stijl, of een album dat jarenlang binnen jouw familie blijft en eindeloos kan worden bekeken en gekoesterd. De productie van deze producten duurt tussen de 2-6 weken. Voor de levering van handgemaakte waterverfschilderijen van het portret van jouw kind rekent de Studio doorgaans 2 maanden. De digitale bestanden die je koopt, krijg je meteen na je bestelsessie mee naar huis!

 

Hoe komen mijn foto's er in tastbare vorm uit te zien? Is alles mogelijk?

Elke bestelling is uniek! En er is veel mogelijk, maar er zijn bepaalde grenzen voor de producten die je kunt bestellen. De Studio werkt met de uiterste zorg aan de tastbare vorm van jouw beelden. Per vaklab en leverancier gelden verschillende werkwijzen, maatvormingen en afwerkingen. Er wordt per beeld bekeken hoe dit beeld optimaal tot zijn recht kan worden gebracht in het desbetreffende fotoproduct dat je bestelt. Per beeld wordt er gewerkt met gekalibreerde (geijkte) kleurprofielen voor het mooiste beeldresultaat. De Studio geeft bij je bestelling altijd duidelijk aan hoe het product eruit gaat zien aan de hand van de samples in het studio-assortiment. Prijzen voor specifieke productuitvoeringen als wanddecoratie, grootformaat inlijstwerk, albums en boutique items zijn op aanvraag verkrijgbaar. Specifiek meerwerk voor kleinere producten als vakafdrukken is mogelijk tegen het uurtarief van €100,- ex btw met een starttarief van €100,- ex btw.

 

Wat zijn standaardmaten eigenlijk? Ik lees vaak maten als 10x15 of 13x19, maar wat is nu wat?

Er zijn vele gangbare standaardmaten. Dit geldt voor afdrukken, lijsten, albums, passe-partouts. Voor de studio gelden de volgende regels: Op maat gemaakte fotoproducten als inlijstingen, wanddecoratie, albums en boutique items worden met nauwkeurigheid met de hand in de vaklabs vervaardigd en exact op maat afgewerkt, binnen de mogelijkheden van het fotoproduct zelf. Hiervoor worden de maatvoeringen van de desbetreffende vaklabs gehanteerd. Dit kan betekenen dat jouw beeld, in tegenstelling tot de digitale beeldverhouding van 2:3, in gedrukte vorm een afwijkende uitsnede kan krijgen. Voorbeeld: bestel je een foto in gedrukte vorm al dan niet in een product op een formaat van 13x18 cm, dan zal er altijd wat van je beeld wegvallen in vergelijking met de digitale variant die een beeldverhouding heeft van 2:3 (13x19 cm). Specifieke wensen op het gebied van maatvoering kunnen tegen meerprijs per individuele bestelling worden uitgevoerd.

 

Hoe lang bewaart de studio mijn digitale bestanden?

Omdat het jaarlijkse studioarchief nogal omvangrijk is, kan niet alles voor eeuwig bewaard worden, hoe graag ik het ook zou willen! Daarom hanteert de studio een bewaartermijn van 90 dagen voor alle niet-bestelde beelden en worden alle uitgeleverde/aangekochte series 1 jaar na de sessiedatum opgeruimd uit het archief.

Beelden die voor grotere formaten zoals wanddecoratie worden besteld, worden door de studio op basis van de RAW-bestanden (onbewerkte grote bestanden direct uit de camera) nagelopen en voor afdruk geoptimaliseerd. Deze files bevatten alle beeldinformatie voor de fotograaf.
Mocht je een beeld in het groot willen laten verwerken, dan kan dit binnen dat jaar, omdat ook de RAW-bestanden na dat jaar worden verwijderd. Gelieve hier rekening mee te houden voor gebruik in de toekomst. De beelden die je ontvangt, zijn in JPG-bestandsindeling en bevatten niet alle informatie voor nabewerking op groter formaat en zijn zonder correctie ook niet geschikt voor afdruk op grotere formaten.

Back-up jouw aangeschafte beelden eveneens goed, en op verschillende locaties. En onthoud: digitaal is NIET voor eeuwig houdbaar, dus druk je beelden af.

De Studio levert GEEN bestanden in RAW-opmaak, omdat een RAW-bestand geen afgewerkt, bruikbaar digitaal fotoproduct is.

 

Voorwaarden en bepalingen

VaVaVonne.nl heeft het recht in de studio gemaakte beelden in te zetten voor het studioportfolio of promotiedoeleinden. Alle gemaakte beelden vallen onder het auteursrecht van Yvonne van Dalen / VaVaVonne.nl, ook nadat jij jouw digitale bestanden of fotoproducten hebt aangeschaft. Inbreuk op auteursrecht is bij wet verboden en zal strafrechtelijk worden vervolgd.

Prijswijzigingen voor fotoshoots, collecties en overige producten onder voorbehoud vanaf 30 na dagen jouw vastgelegde en betaalde reservering. Alle gemaakte beelden worden tot 90 dagen na de fotoshootdatum in het archief bewaard. Alle beeldgebruik gebeurt in overleg met het model en/of voogd/ouder en wordt vastgelegd middels een modelverklaring. De studio respecteert het portretrecht van jou en jouw kind.  Door de diensten van VaVaVonne.nl te boeken, stem je in met deze bepalingen.

 

Ok, ik heb alles gelezen en je foto's gezien, maar ik heb eigenlijk nog een aantal vragen. Waar kan ik meer informatie vinden?

Heb je na het doornemen van alle informatie op de website nog vragen, of wil je gewoon boeken? Mail dan even en dan prikken we een datum dat je even langskomt in de studio. Ik ontmoet al mijn modellen graag vooraf, zodat we elkaar leren kennen en goed voorbereid aan de slag gaan. En heb je gewoon nog een berg vragen? Dan worden die in een persoonlijk gesprek allemaal beantwoord, zodat jij de knoop kunt doorhakken. De koffie (of thee, of het diksap) staat klaar!

Brochure aanvragen

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang 50,- besteltegoed*.

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Je blijft met deze aanmelding op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en kortingen.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst.

Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Contact

VaVaVonne.nl

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Openingstijden studio: wo/vr 9.00 - 12.00u

Uitsluitend op afspraak

In het weekend is de studio gesloten

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught

Gratis wi-fi, Netflix en vers gemalen koffie!

 

info [at] vavavonne [punt] nl

 

Fotograaf werkzaam in kindvriendelijke daglicht studio in Vught. Gespecialiseerd in aquarels en op maat gemaakte schilderijen van jouw kind, kinderfotografie, kinderportretten, tijdloos qua stijl, aangevuld met high-end wanddecoratie, fotoalbums, cadeauproducten. Onze klanten komen van heinde en verre: Breda, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Boxtel, Cromvoirt, Haaren, Esch, Berkel-Enschot, Eindhoven, Oss, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch, Veldhoven, Berghem, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Best, Ammerzoden, Sint Oedenrode, Teteringen, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Oirschot, Bavel, Ulvenhout, Goirle, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Udenhout, Valkenswaard, Vught, Velddriel, Waalwijk, Heeten, en zelfs van wat verder weg uit de omgeving Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tiel, Houten, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Antwerpen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Groningen.