We hebben een shoot geboekt bij Studio VaVaVonne.nl en dan?

Werkwijze

We beginnen met het eindresultaat in ons achterhoofd. Samen met jullie breng ik in kaart hoe jullie de beelden in jullie huis willen gaan gebruiken. Als we weten hoe en waar jullie portretten straks zullen gaan hangen, dan kunnen we gericht te werk gaan en het optimale resultaat halen uit jullie studiotijd voor de camera. Met een goed plan van aanpak, passen jullie foto's straks als perfect passende puzzelstukjes binnen jullie interieur! De hele aanpak bij een boeking bestaat uit verschillende contactmomenten met elkaar hier in de studio; we houden een kennismaking  (voorbereidend gesprek) voorafgaand aan jullie fotoshoot, dan vindt de shoot zelf plaats, daarna plannen we jullie presentatie jullie bestelsessie in, en tenslotte jullie levering.

Dus als we weten hoe jullie de portretten willen terugzien in jullie woning, dan kunnen we jullie sessie gaan plannen en voorbereiden. Vervolgens zal ik jullie sessie optimaal naar jullie wensen, visie en stijl fotograferen met het einddoel in het achterhoofd, waarna ik jullie beelden zal laten zien die jullie helemaal te gek zullen gaan vinden. Hieronder leg ik uit hoe ik voor iedere klant bij een boeking te werk ga.

Mijn aanpak gaat als volgt:

• De kennismaking / voorbereidend gesprek

• De portretsessie / fotoshoot

• De bestelsessie

• De levering / montageservice

• Jullie langtermijnplanning

De kennismaking / voorbereidend gesprek

Allereerst bespreken we samen jullie visie voor de sessie en wat ik voor jullie mag gaan vastleggen. Ik bereid jullie voor met uitgebreide informatie over jullie smaak, stijl en wat jullie het beste kunnen aantrekken. Hoe gaan jullie de beelden ophangen in huis, welke kleuren gaan we gebruiken en welke stijl geven we jullie beelden? De kennismaking omvat al deze vragen met het oog op het eindresultaat. We gaan niet zomaar 'wat moois' fotograferen, nee, we gaan goed voorbereid te werk. Dus jullie mogen ook huiswerk maken en mij jouw gezin laten leren kennen. We kunnen elkaar treffen voor een persoonlijk gesprek hier in de studio. Ik werk graag met een echte connectie met mijn modellen, en een goede relatie met jullie, mijn klanten, resulteert in goede portretten. Dus ik hoor heel graag alles over jullie visie, jullie geplande budget en jullie stijl, zodat ik mijn creativiteit kan loslaten op jullie portretwensen en het maken van jullie unieke en mooiste portretten en muurdecoratie.

De portretsessie / fotoshoot

Zie jij ertegenop om je familiesessie in te plannen en denk je: Mijn gezin weet toch niet hoe poseren werkt en gaat nooit lachend op de foto staan? Verrassing! Jouw sessie wordt gewoon leuk!

Als moeder van twee jonge kinderen weet ik hoe je je voelt. En ik ben gewend aan gekke, onvoorspelbare situaties met kinderen. Het kan overweldigend zijn als je moet nadenken over wat voor kleding je kids aan moeten, de perfecte locatie of setting uit moet zoeken en iedereen zodanig moet afleiden dat ze er leuk en blij op staan als de fotograaf uiteindelijk aan de slag gaat. Je raakt al snel overweldigd als je moet denken aan alle outfits die je op elkaar moet afstemmen, en iedereen blij moet zien te houden zodat iedereen lacht op de foto.

Gelukkig behoort dit tot mijn specialiteiten!  Ik ben dol op gekke fratsen van kinderen, omdat ze zo echt tot hun recht komen en ik ze kan fotograferen zoals ze echt zijn. Ik werk al ruim 10 jaar met jonge kinderen voor mijn camera en ken alle trekjes die bij verschillende leeftijden zo kenmerkend zijn. Plus: als je met mij werkt, dan hebben we een gedegen plan van aanpak voorbereid, een duidelijk doel voor ogen, en dat zal jou meer rust vertrouwen geven in het hele proces. Zelfs papa’s zeggen naderhand eigenlijk altijd hoe moeiteloos de shoot is verlopen (en dat zijn meestal mijn "lastigste" modellen die liever niet op de foto gaan als het aan hen ligt).

In de studio ben je met je gezin van alle gemakken voorzien en mag je gebruik maken van alle soorten attributen, accessoires, achtergronden, ondergronden, kleding, en sets. Het is heel ontspannen werken en poseren, hoor ik van iedereen die hier komt. Daarom staat de studio-aanpak bekend: uitstekende klantenservice in combinatie met een goede relatie met elke klant, en uiteraard het creëren van de perfecte, unieke fotoproducten voor in huis.

De bestelsessie

En hier komen alle emoties van het portretproces tot een hoogtepunt! Ongeveer 2-3 weken na jullie fotoshoot, komen jullie naar de studio en zien jullie voor het eerst de resultaten van al onze voorbereidingen en jullie sessie.

Je ziet hier je beelden op een groot scherm en samen ontwerpen we verschillende mogelijkheden voor het perfecte kunstwerk bij jullie thuis aan de muur. Hebben jullie nog niet veel muurruimte of zit er een verhuizing naar een grotere woning aan te komen, maar willen jullie toch al gaan genieten van jullie portretten? Dan beschikt de studio ook over een aantal prachtige albums en andere, meer flexibele productopties.

De bestelsessie is het moment waarop jullie de definitieve bestelling behorend bij jullie boeking afronden. Dus zorg ervoor dat jullie een tijdstip met mij inplannen waarop beide ouders/verzorgers aanwezig kunnen zijn om beslissingen te nemen. Ik help jullie bij het selecteren van de beelden en geef advies over wat bij jullie thuis het beste zal passen binnen jullie interieur. Jullie zien muurdecoratie op realistische schaal bij jullie thuis aan de muur hangen, en ik kan jullie helpen bij het uitzoeken van de juiste beelden voor in een familiealbum. Elk product kan op maat worden ontworpen, geheel naar jullie smaak en wensen. De specialisatie van de studio bestaat uit muurcollages en fine-art familiealbums van hoogwaardige kwaliteit. Elk product is uniek van ontwerp en geen collage of album is hetzelfde. Echte eye-catchers waar alle klanten heel erg enthousiast over raken! Alle producten uit het assortiment kun je in de studio ook aanraken en bekijken.

De levering / montageservice

Ongeveer 4-6 weken later zal jullie kunstwerk / fine-art fotoproduct klaar zijn om te worden opgehaald. Jullie krijgen van mij een telefoontje of een e-mail, zodat jullie de bestelling kunnen ophalen en mee naar huis kunnen nemen. Mocht je hulp nodig hebben met het plaatsen/ophangen van jullie muurdecoratie, dan biedt de studio ook een montageservice. Zodra jullie portretten aan de muur hangen en/of in huis staan, kunnen jullie beginnen met het belangrijkste: Genieten van jullie beelden, en wel ELKE DAG. De kinderen zullen hard groeien, de tijd zal voorbijvliegen, maar jij hebt jouw herinneringen in beeld. Voor altijd.

Jullie levering / langetermijnplanning

En vooruitdenken doe ik met jullie. “Mijn gezinnen” komen vaak jaarlijks terug, omdat kinderen en gezinnen groeien en veranderen, en dat willen mijn klanten graag laten vastleggen. Met terugkerende fotoshoots houden jullie de portretten in jullie huis “up-to-date”. Dus als je bij mij boekt, dan kunnen we ook meteen op lange termijn plannen en ontwerpen. Want een goede collage is niet te groot, en tegelijkertijd geschikt om te worden uitgebreid in de loop der jaren. Dus als jullie terugkomen, dan laten we de nieuwe beelden aansluiten op wat jullie al hebben hangen in huis. Zo passen de nieuwe portretten perfect bij de bestaande muurstukken bij jullie thuis. Dat is een proces dat zowel voor mij als voor jullie echt te gek is om te mogen zien ontstaan.

Brochure aanvragen

Vraag de informatiebrochure aan en ontvang 50,- besteltegoed*.

(*bij boeking binnen 14 dagen na je aanvraag)

Opgelet: vul je voor- EN achternaam in voor een goede informatieverwerking.

Je blijft met deze aanmelding op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en kortingen.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst.

Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief.

"To every child - I dream of a world where you can laugh, dance, sing, learn, live in peace & be happy"

Malala Yousafzai

Contact

VaVaVonne.nl

Rembrandterf 18  |  5261 XS  |  Vught

Openingstijden studio: wo/vr 9.00 - 12.00u

Uitsluitend op afspraak

In het weekend is de studio gesloten

 

Je kunt in de studio betalen met pin of credit card. Er is geen contant geld in de studio

Gratis parkeren voor de deur. Gelegen op 600m van Station Vught

Gratis wi-fi, Netflix en vers gemalen koffie!

 

info [at] vavavonne [punt] nl

 

Fotograaf werkzaam in kindvriendelijke daglicht studio in Vught. Gespecialiseerd in babyfotografie, kinderfotografie, kinderportretten, tijdloos qua stijl, aangevuld met high-end wanddecoratie, fotoalbums, cadeauproducten. Onze klanten komen van heinde en verre: Breda, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Boxtel, Cromvoirt, Haaren, Esch, Berkel-Enschot, Eindhoven, Oss, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch, Veldhoven, Berghem, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Best, Ammerzoden, Sint Oedenrode, Teteringen, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Oirschot, Bavel, Ulvenhout, Goirle, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Udenhout, Valkenswaard, Vught, Velddriel, Waalwijk, Heeten, en zelfs van wat verder weg uit de omgeving Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tiel, Houten, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Antwerpen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Groningen.